blog

Inspiratie

tips & tricks


4 Valentijnstips om je geliefde te verrassen
/ Categorieen: Inspiratie, Koken & eten

4 Valentijnstips om je geliefde te verrassen

Vier Valentijnsdag met exotische groenten en fruit! Met al onze lekkere producten kun je de hele dag door exotisch genieten. We geven je aan paar leuke tips om je Valentijnsdag bijzonder te maken:

Exotisch ontbijtje

Valentijnsontbijtje


Begin de dag meteen goed met een ontbijtje op bed. Maak een romantisch ontbijtje met exotisch fruit of zoete aardappelpannenkoekjes. Of hou het simpel met lekkere avocadotoast of een geroosterde boterham in hartvorm met granaatappelpitjes.

Zeg het met taart

Valentijnstaart


Verras je geliefde met een exotisch baksel. Maak een heerlijke passiefruit-kwarktaart of pak echt uit met een prachtige mangotaart. Liever makkelijk en snel? Maak chocoladetaartjes met granaatappelpitjes (en koop de bodem kant en klaar).

Kook samen een exotisch gerecht

Valentijnsdiner

Duik samen de keuken in om een lekker exotisch gerecht te maken. Maak bijvoorbeeld een heerlijke gegrilde zalm met groene asperges en zoete-aardappelfrites. Of de kiprollade van tv-kok Mathijs Vrieze met hässelback zoete aardappels. Liefde gaat tenslotte door de maag!

Romantische afsluiting

Valentijnsdessert

Sluit de dag romantisch af met een bijzonder dessert. Denk aan een zachte mangomousse of een heerlijke soufflé met passiefruit. Indruk maken doe je met exotische minipavlova met kumquats en passiefruit. Altijd goed is natuurlijk om samen een heerlijke fruitsalade te maken, met bijvoorbeeld passiefruit en pitahaya.

Proef de liefde met elkaar en maak er een prachtige Valentijn van!
Vorige VIDEO: 3 manieren om mango te snijden
Volgende Zo doe je dat: Wokken met exotische groene groenten
Print
863

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x