Hoe gebruik je exotisch fruit bij je Kerstdiner?
Voor, tijdens of na het Kerstdiner: onze exotische fruitsoorten kunnen altijd! We geven een paar voorbeelden met tips hoe je deze fruitsoorten kunt gebruiken bij je Kerstdiner.
Pitahaya
Pitahaya is zeer decoratief en smaakt heerlijk in (fruit)salades, in voorgerechten of bij desserts.
Onze tip:
Carambola
Ook carambola is heel decoratief in je kerstdessert en past natuurlijk geweldig in het Kerstthema met zijn mooie stervorm. Snijd schijfjes carambola en gebruik ze als eetbare garnering. Heerlijk in combinatie met ander (exotisch) fruit.
Onze tip:
Granaatappel
Granaatappelpitten zijn kleurrijk en sappig: heerlijk in sappen en smoothies, maar ook voor dressings of bij vleesgerechten tijdens het kerstdiner.
Onze tip:
Passiefruit
De friszoete smaak doet het uitstekend in een heerlijk dessert, maar ook bijvoorbeeld met champagne en oesters of als dressing over een salade.
Onze tip:
Vijgen
Vijgen zijn heerlijk zoet van smaak. Geweldig te combineren met room, honing, vanille en kaas.
Onze tip:
Meer ideeën nodig?
721