blog

Inspiratie

tips & tricks


Kerst bij de familie Schippers
/ Categorieen: Inspiratie, Dafne Likes

Kerst bij de familie Schippers

Dafne reist het hele jaar de wereld over maar met Kerst zorgt ze ervoor dat ze thuis is bij haar familie. Dit jaar gaan Sanne en Dafne met de rest van de familie naar de Waddeneilanden om daar Kerst te vieren en echt even tijd voor elkaar te hebben. Samen spelletjes spelen, lange wandelingen maken over het strand en vooral ook veel lekker eten! Het Kerstdiner bestaat dit jaar uit simpele (kleine keuken) maar toch feestelijke gerechten met een exotisch randje.

Het voorgerecht is zo klaar maar ziet er toch mooi uit: nashipeer met forel en avocado. Vijgen zijn een grote favoriet van Sanne en Dafne en passen perfect bij het hoofdgerecht: kip uit de oven. Het nagerecht was een experiment: papaya uit de oven. De smaak is fantastisch, zeker met frisse limoenrasp en kokosijs. Een fijne Kerst!

Nashipeer met forel

Voorgerecht: Gerookte forel met avocado en nashipeer

En goed begin van het Kerstdiner met dit eenvoudige maar o zo lekkere voorgerecht. Forel is weer eens iets anders dan zalm of garnalen en de combinatie met avocado en nashipeer is onvergetelijk.Vijgen met kip

Hoofdgerecht: Kip met verse vijgen uit de oven

Dafne likes…een heerlijk hoofdgerecht voor het Kerstdiner! Deze sappige kip met verse vijgen uit de oven heeft een heerlijke smaak en is een echte showstopper.


Geroosterde papaya

Nagerecht: Geroosterde papaya met kokosijs

Dafne houdt wel van een lekker toetje. Van deze geroosterde papaya met kokosijs is iedereen onder de indruk! Kleine moeite, heerlijk resultaat.Vorige Exotische hoofdgerechten voor een bijzonder Kerstdiner
Volgende Frisse start: exotische smoothies maken met Dafne
Print
1138

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x