blog

Inspiratie

tips & tricks


Kerst met Mathijs Vrieze: exotisch driegangenmenu
/ Categorieen: Inspiratie, Koken & eten

Kerst met Mathijs Vrieze: exotisch driegangenmenu

TV-kok Mathijs Vrieze ontwikkelde speciaal voor ons een exotisch driegangenmenu voor een onvergetelijke Kerst.

Pompoensoep

Voorgerecht: Flespompoensoep met mangochutney en crostini’s

Mathijs maakte als eerste dit heerlijke voorgerecht: zachte flespompoensoep met mangochutney en crostini’s. Door de mangochutney krijgt de soep een mooie dimensie met zoete, scherpe, kruidige en pittige accenten.



Parelhoen

Hoofdgerecht: Parelhoen met groene asperges en zoete-aardappelpuree

Dit smakelijke gerecht is een topper voor een exotisch Kerstdiner: sappige parelhoen met zoete aardappelpuree en groene aspergetips. Zalige smaakcombinaties zoals alleen Mathijs dat kan!


Chocomousse

Nagerecht: chocolademousse met tropisch fruit

Als ultieme afsluiter een fantastisch Kerstdessert a la Mathijs: romige witte- en melkchocolademousse met tropisch fruit. Geen ingewikkeld gedoe, een recept dat altijd lukt!



Vorige VIDEO: 3 creatieve manieren om pitahaya’s te snijden
Volgende Exotische desserts voor de beste afsluiter van je Kerstdiner
Print
59 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x