nl-NLen-USde-DE

Dafnes favorieten

Dafne likes...zoete aardappel

Dafne likes...Zoete aardappel

Dafne over zoete aardappel: „De koolhydraten in zoete aardappel zijn complex. Dat wil zeggen dat ze hun energie langzaam vrijgeven, waardoor je minder hongergevoel krijgt en je fit voelt. Ideaal dus voor en na het sporten."

Lees meerDafne likes...avocado

Dafne likes...Avocado

Dafne over avocado:”Sanne en ik gebruiken vaak avocado’s in onze recepten. Ze zijn heerlijk en in avocado zitten goede vetten en veel vezels. Ook helpen avocado’s om meer voedingsstoffen op te nemen, dat is extra goed na het sporten!"

Lees meerDafne likes...pomelo

Dafne likes...Pomelo

Dafne over pomelo: “Pomelo is voor mij echt een ontdekking! Deze grote citrusvrucht is heerlijk fris, maar niet zo bitter als grapefruit. Pomelo is rijk aan vitamine C en bevat ook veel vezels. Daardoor hou je langer een vol gevoel.”

Lees meerDafne Schippers & Sanne Schippers

Dafne likes...

Discovered is Official Food Partner van Dafne Likes, het foodblog van topatlete Dafne Schippers en haar zus Sanne.

Samen met Sanne hoopt Dafne jullie te inspireren met lekkere en gezonde recepten met verse ingrediënten. Op dafnelikes.com vind je alle recepten gemaakt door Dafne en Sanne.

Hier laten we de favoriete producten van Dafne & Sanne zien en de recepten met onze exotische groenten en fruit die zij het lekkerst vinden.

dafne Likes & Discovered 


- Dafne likes... exotische recepten -

Dafnes favoriete exotische recepten

Meer recepten?

Kijk hier voor nog meer overheerlijke favoriete recepten van Dafne.

Ontdek al Dafnes favoriete recepten

Dafne likes...nashipeer
Dafne likes...KOOKBOEK

Dafne likes kookboek is nu verkrijgbaar! In dit kookboek wordt een kijkje gegund in het leven van Dafne Schippers. Dafne Likes kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne en Sanne koken graag met exotische groenten en fruit. In het kookboek staan dan ook veel recepten met Discovered producten, zoals bijvoorbeeld zoete aardappel, avocado, mango, granaatappel en vijgen.

Lees meer op de website van Dafne

- Dafne likes... exotische groenten & fruit -

Dafnes favoriete foto's met exoten

Dafne is dol op exotische groente en fruit én op fotograferen. Ze maakt dan ook graag foto's voor ons van alle exotische producten die ze tegenkomt op haar reizen, van de producten die ze van ons krijgt om te proeven en van de gerechten die zij en Sanne maken met exotische groenten en fruit.

Klik op de foto voor een vergroting