nl-NLen-USde-DE

Dafnes favorieten

Dafne likes...vijgen

Dafne likes...Vijgen

Dafne over vijgen: ”Wij zijn thuis gek op verse vijgen, heerlijk zoet en een mooi product om te gebruiken in de keuken. Vijgen zijn een goede en gezonde snack, vol met vezels, calcium en mineralen. Ik vind vijgen ook lekker in een goede smoothie, salade of een gezonde muffin.”

Lees meerDafne likes...pomelo

Dafne likes...Pomelo

Dafne over pomelo: “Pomelo is voor mij echt een ontdekking! Deze grote citrusvrucht is heerlijk fris, maar niet zo bitter als grapefruit. Pomelo is rijk aan vitamine C en bevat ook veel vezels. Daardoor hou je langer een vol gevoel.”

Lees meerDafne likes...gember

Dafne likes...Gember

Dafne over gember: “Met verse gember kun je heerlijke gerechten maken. Sanne en ik gebruiken het in stoofpotjes en soepen. Om sneller te herstellen als ik eens wat verkouden ben, maak ik ook wel verse gemberthee. Dat warmt je van binnenuit op!"

Lees meerDafne Schippers & Sanne Schippers

Dafne likes...

Discovered is Official Food Partner van Dafne Likes, het foodblog van topatlete Dafne Schippers en haar zus Sanne.

Samen met Sanne hoopt Dafne jullie te inspireren met lekkere en gezonde recepten met verse ingrediënten. Op dafnelikes.com vind je alle recepten gemaakt door Dafne en Sanne.

Hier laten we de favoriete producten van Dafne & Sanne zien en de recepten met onze exotische groenten en fruit die zij het lekkerst vinden.

dafne Likes & Discovered 


- Dafne likes... exotische recepten -

Dafnes favoriete exotische recepten

Meer recepten?

Kijk hier voor nog meer overheerlijke favoriete recepten van Dafne.

Ontdek al Dafnes favoriete recepten

Dafne likes...nashipeer
Dafne likes...KOOKBOEK

Dafne likes kookboek is nu verkrijgbaar! In dit kookboek wordt een kijkje gegund in het leven van Dafne Schippers. Dafne Likes kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne en Sanne koken graag met exotische groenten en fruit. In het kookboek staan dan ook veel recepten met Discovered producten, zoals bijvoorbeeld zoete aardappel, avocado, mango, granaatappel en vijgen.

Lees meer op de website van Dafne

- Dafne likes... exotische groenten & fruit -

Dafnes favoriete foto's met exoten

Dafne is dol op exotische groente en fruit én op fotograferen. Ze maakt dan ook graag foto's voor ons van alle exotische producten die ze tegenkomt op haar reizen, van de producten die ze van ons krijgt om te proeven en van de gerechten die zij en Sanne maken met exotische groenten en fruit.

Klik op de foto voor een vergroting