nl-NLen-USde-DE
Dafne likes...nashipeer
Dafne likes...KOOKBOEK

Dafne likes kookboek is nu verkrijgbaar! In dit kookboek wordt een kijkje gegund in het leven van Dafne Schippers. Dafne Likes kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne en Sanne koken graag met exotische groenten en fruit. In het kookboek staan dan ook veel recepten met Discovered producten, zoals bijvoorbeeld zoete aardappel, avocado, mango, granaatappel en vijgen.

Lees meer op de website van Dafne

Dafnes favorieten

Dafne likes...granaatappel
Dafne likes...Mango

Dafne over mango: “Als ik zin heb in zoet, neem ik nu vaak een mango. Mango bevat wel natuurlijke suikers, maar levert ook veel vitamines en mineralen. Bovendien bevatten mango’s veel vezels die je een verzadigd gevoel geven.”

Lees meer

Dafne likes...papaya
Dafne over papaya: ”Papaya is heel lekker en erg slank. Ook zit het vol lycopeen, een antioxidant die de cellen van ons lichaam helpt beschermen tegen beschadiging. Vul je papaya eens met fruit en kwark als tropisch ontbijt!”

Lees meer

Dafne Schippers & Sanne Schippers

Dafne likes...

Discovered is Official Food Partner van Dafne Likes, het foodblog van topatlete Dafne Schippers en haar zus Sanne.

Samen met Sanne hoopt Dafne jullie te inspireren met lekkere en gezonde recepten met verse ingrediënten. Op dafnelikes.com vind je alle recepten gemaakt door Dafne en Sanne.

Hier laten we de favoriete producten van Dafne & Sanne zien en de recepten met onze exotische groenten en fruit die zij het lekkerst vinden.

dafne Likes & Discovered 


- Dafne likes... exotische recepten -

Dafnes favoriete exotische recepten

Meer recepten?

Kijk hier voor nog meer overheerlijke favoriete recepten van Dafne.

Ontdek al Dafnes favoriete recepten

- Dafne likes... exotische groenten & fruit -

Dafnes favoriete foto's met exoten

Dafne is dol op exotische groente en fruit én op fotograferen. Ze maakt dan ook graag foto's voor ons van alle exotische producten die ze tegenkomt op haar reizen, van de producten die ze van ons krijgt om te proeven en van de gerechten die zij en Sanne maken met exotische groenten en fruit.

Klik op de foto voor een vergroting