nl-NLen-USde-DE

Dafnes favorieten

Dafne likes...zoete aardappel

Dafne likes...Zoete aardappel

Dafne over zoete aardappel: “Ik kies vaak voor zoete aardappel. Zoete aardappel bevat veel vezels, antioxidanten en vitamine C en heeft een lekkere zoete smaak. Door de lage glykemische waarde en de hoge concentratie van complexe koolhydraten is deze groente perfect om het lichaam ná het sporten weer aan te laten sterken.”

Lees meerDafne likes...pitahaya

Dafne likes...Pitahaya

Dafne over pitahaya: ”Ik ben dol op pitahaya sinds ik deze prachtige vrucht in Bali leerde kennen. De lichtzoete smaak komt het beste tot zijn recht als je pitahaya koud eet. Ik gebruik ze in ontbijtgerechten zoals in een smoothiebowl. Pitahaya is een caloriearme vrucht die rijk is aan vezels en vitamine C.”

Lees meerDafne likes...flespompoen

Dafne likes...Flespompoen

Dafne over flespompoen: “Met pompoen kun je zoveel doen: roerbakken, grillen en stoven, of soep van maken. Flespompoen is mijn favoriet, de smaak van deze pompoensoort is heerlijk, een beetje nootachtig. Pompoen is supergezond, het zit namelijk boordevol bètacaroteen, magnesium kalium en ijzer.”

Lees meerDafne Schippers & Sanne Schippers

Dafne likes...

Discovered is Official Food Partner van Dafne Likes, het foodblog van topatlete Dafne Schippers en haar zus Sanne.

Samen met Sanne hoopt Dafne jullie te inspireren met lekkere en gezonde recepten met verse ingrediënten. Op dafnelikes.com vind je alle recepten gemaakt door Dafne en Sanne.

Hier laten we de favoriete producten van Dafne & Sanne zien en de recepten met onze exotische groenten en fruit die zij het lekkerst vinden.

dafne Likes & Discovered 


- Dafne likes... exotische recepten -

Dafnes favoriete exotische recepten

Meer recepten?

Kijk hier voor nog meer overheerlijke favoriete recepten van Dafne.

Ontdek al Dafnes favoriete recepten

Dafne likes...nashipeer
Dafne likes...KOOKBOEK

Dafne likes kookboek is nu verkrijgbaar! In dit kookboek wordt een kijkje gegund in het leven van Dafne Schippers. Dafne Likes kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne en Sanne koken graag met exotische groenten en fruit. In het kookboek staan dan ook veel recepten met Discovered producten, zoals bijvoorbeeld zoete aardappel, avocado, mango, granaatappel en vijgen.

Lees meer op de website van Dafne

- Dafne likes... exotische groenten & fruit -

Dafnes favoriete foto's met exoten

Dafne is dol op exotische groente en fruit én op fotograferen. Ze maakt dan ook graag foto's voor ons van alle exotische producten die ze tegenkomt op haar reizen, van de producten die ze van ons krijgt om te proeven en van de gerechten die zij en Sanne maken met exotische groenten en fruit.

Klik op de foto voor een vergroting