nl-NLen-USde-DE

Exotische Kerst

De feestdagen zijn bij uitstek het moment om te koken met exoten. Je wilt natuurlijk iets bijzonders op tafel zetten en exoten zijn daar een prachtig hulpmiddel bij. Wij hebben de beste tips voor de lekkerste feestelijke gerechten die garant staan voor bewonderende blikken en complimenten van je gasten. Maak er exotische kerstdagen van!

Sterren-Kerst met Dafne en Mathijs!

Dafne Schippers heeft samen met zus Sanne een Kerstmenu voor ons samengesteld, natuurlijk met onze producten. Als dat geen prachtige Kerst wordt!?


En wie heeft er zin in een gezellig Kerstdiner zonder kookstress? TV-kok Mathijs Vrieze heeft speciaal voor ons een lekker, mooi en vers Kerstmenu samengesteld. Check de recepten, mét kookvideo!


Scroll verder naar beneden voor meer exotische kerstgerechten en feestelijke kerstdesserts!

- Kerstgerechten met exotische groenten & fruit -

Kerstgerechten

Al onze heerlijke voor-, hoofd- en bijgerechten om je kerstdiner extra bijzonder te maken.Maak van je Kerst iets bijzonders en steel de show met onze speciale recepten!


Scroll verder naar beneden voor feestelijke kerstdesserts!

- Kerstdesserts met exotisch fruit -

Kerstdesserts

Exotisch fruit is bij uitstek geschikt om bijzondere nagerechten mee te maken. Je gasten zullen zeker aangenaam verrast zijn als je het kerstdiner afsluit met een exotisch dessert!

Meer recepten?

Kijk hier voor nog meer overheerlijke recepten.

Ontdek alle recepten