nl-NLen-USde-DE

Over Discovered

Discovered staat voor een breed assortiment van exotische groenten en fruit. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te vinden waarmee we jou kunnen verrassen. We werken hierbij met leveranciers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Vanzelfsprekend  hanteren we hierbij de sterkste normen qua veiligheid en duurzaamheid.


Het is ons doel om jou optimaal te laten genieten  van niet alledaagse groenten en fruit. Met Discovered producten willen we deze passie bij je in huis brengen. Wij nemen je mee in de wereld van onze producenten en laten je de afkomst ervaren en proeven. Wedden dat je het verschil proeft?!


Met recepten, tips en andere inspiratie zullen we je overtuigen van de veelzijdigheid van exoten en laten zien dat ze erg makkelijk in gebruik zijn. In korte tijd zet je echt iets anders op tafel waarmee je jezelf en je gasten zeker zult verrassen.  Exoten zijn ook nog eens een verantwoord tussendoortje voor elk moment van de dag voor jong en oud. Ben jij er klaar voor om de wereld samen met ons te ontdekken?