2 personen 10-20 minuten ** Zalmstoofpotje met sugarsnaps Dit stoofpotje is in een handomdraai gemaakt en is vol van smaak. De combinatie van zalm, sugarsnaps, mosterd en gember is verrukkelijk. Ingredienten: 250 gram zalmfilet 350 gram krielaardappels 250 gram sugarsnaps 250 ml kookroom 1 (vis)bouillon tablet 2 theel. grove mosterd 1 duimpje gember wortelreepjes verse dille Lees meer over het product: Bereiding Halveer de krieltjes en kook deze beetgaar. Giet daarna af en laat uitdampen. Haal de ‘draden’ van de sugarsnaps af. Maak de romige saus. Maak een duimpje gember schoon en hak fijn. Verwarm in een stoofpan de kookroom met het (vis)bouillontablet, gehakte gember en mosterd. Breng op smaak met grof gemalen peper en een snufje zout. Snijd de zalm in gelijke stukken en voeg toe aan de stoofpot. Voeg ook de sugarsnaps, wortelreepjes en de krieltjes toe. Laat het stoofpotje langzaam sudderen op gematigd vuur met het deksel op de pan. Niet teveel roeren omdat je anders de zalm stuk roert. Garneer vlak voor het serveren met fijngehakte verse dille. Vorige Kipspiezen met haricots verts Volgende Zoete aardappel van de BBQ Print 1009 Beoordeel dit recept: Nog geen beoordeling Thema: Mathijs Vrieze stoofpot Gerelateerde recepten Krokante zoete aardappel met frisse dip [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] van Mathijs Vrieze [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Pannenkoekjes met passiefruit karamelsaus [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] van Mathijs Vrieze [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Chocolademousse van Mathijs [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] met tropisch fruit [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle]