stoofschotel

Winterse stoofschotel

met zoete aardappel> bekijk het recept
stamppot

Winterse boerenkoolstamppot

met flespompoen> bekijk het recept
ovenschotel

winterse ovenschotel

met groene asperges, mango en avocado> bekijk het recept
Zalmstoofpotje met sugarsnaps
2 personen 10-20 minuten **

Zalmstoofpotje met sugarsnaps

Dit stoofpotje is in een handomdraai gemaakt en is vol van smaak. De combinatie van zalm, sugarsnaps, mosterd en gember is verrukkelijk.

Ingredienten:

250 gram zalmfilet
350 gram krielaardappels
250 gram sugarsnaps
250 ml kookroom
1 (vis)bouillon tablet
2 theel. grove mosterd
1 duimpje gember
wortelreepjes
verse dille

Lees meer over het product:

Sugarsnaps

Bereiding

  1. Halveer de krieltjes en kook deze beetgaar. Giet daarna af en laat uitdampen. Haal de ‘draden’ van de sugarsnaps af.
  2. Maak de romige saus. Maak een duimpje gember schoon en hak fijn. Verwarm in een stoofpan de kookroom met het (vis)bouillontablet, gehakte gember en mosterd. Breng op smaak met grof gemalen peper en een snufje zout.
  3. Snijd de zalm in gelijke stukken en voeg toe aan de stoofpot. Voeg ook de sugarsnaps, wortelreepjes en de krieltjes toe. Laat het stoofpotje langzaam sudderen op gematigd vuur met het deksel op de pan. Niet teveel roeren omdat je anders de zalm stuk roert.
  4. Garneer vlak voor het serveren met fijngehakte verse dille.
Vorige Kipspiezen met haricots verts
Volgende Zoete aardappel van de BBQ
Print
1009 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Zoeken

Filter