stoofschotel

Winterse stoofschotel

met zoete aardappel> bekijk het recept
stamppot

Winterse boerenkoolstamppot

met flespompoen> bekijk het recept
ovenschotel

winterse ovenschotel

met groene asperges, mango en avocado> bekijk het recept
Gourmet zoete-aardappelblokjes
Bijgerecht 5-10 minuten *

Gourmet zoete-aardappelblokjes

met rode ui en olijven

Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun je gezonder genieten. Dit gerechtje met zoete aardappel heeft 4 ingrediënten, die samen voor een smaakexplosie zorgen.

Ingredienten:

400 gram zoete aardappelblokjes
1 kleine rode ui
2 el olijven
4 zongedroogde tomaten

Lees meer over het product:

Zoete aardappel

Bereiding

  1. Voorbereiding: Schil de zoete aardappelen. Snijd in dunne plakjes, repen en tot slot in kleine blokjes. Je hoeft de aardappelen niet voor te koken als je ze klein snijdt. Eventueel voorbakken.
  2. Gourmet: Bak de aardappelen in een beetje olie met rode ui. Voeg later de olijven en zongedroogde tomaat toe.
Vorige Gourmet Aspergetips
Volgende Gourmet gebakken avocadopartjes
Print
337 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Zoeken

Filter