Bijgerecht 5-10 minuten * Gourmet zoete-aardappelblokjes met rode ui en olijven Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun je gezonder genieten. Dit gerechtje met zoete aardappel heeft 4 ingrediënten, die samen voor een smaakexplosie zorgen. Ingredienten: 400 gram zoete aardappelblokjes 1 kleine rode ui 2 el olijven 4 zongedroogde tomaten Lees meer over het product: Bereiding Voorbereiding: Schil de zoete aardappelen. Snijd in dunne plakjes, repen en tot slot in kleine blokjes. Je hoeft de aardappelen niet voor te koken als je ze klein snijdt. Eventueel voorbakken. Gourmet: Bak de aardappelen in een beetje olie met rode ui. Voeg later de olijven en zongedroogde tomaat toe. Vorige Gourmet Aspergetips Volgende Gourmet gebakken avocadopartjes Print 602 Beoordeel dit recept: Nog geen beoordeling Thema: kerstgourmet gourmet Gerelateerde recepten Homemade ijstaart [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] met physalis en pitahaya [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Gourmet gebakken avocadopartjes [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] met paneermeel en zwarte sesam [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Gourmet Aspergetips [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] met pijnboompitjes en basilicum [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle]