smoothiebowl

Smoothiebowl

met mango en passiefruit> bekijk het recept
aspergetaart

Groene-aspergetaart

met pecorino en spek> bekijk het recept
granaatappelsmoothie

Granaatappelsmoothie

met kwark en limoen> bekijk het recept
Salade rosbief met physalis
Salade 2 personen 10-20 minuten *

Salade rosbief met physalis

en truffeldressing

Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht.

Ingredienten:

200 gram rosbief (van de slager)
1 bakje physalis
een handje hazelhoten
1 el kappertjes
1 kropsla
2 el truffelmayonaise
verse tuinkers

Lees meer over het product:

Physalis

Bereiding

  1. Zorg dat je mooi dungesneden verse rosbief van de slager hebt. Bedek hiermee het bord. Besprenkel het vlees met grof zeezout, gemalen peper en wat druppeltjes olijfolie.
  2. Haal de physalis uit de “lampionnetjes”. Was de oranje bessen en halveer ze en garneer de rosbief met de physalis. Verdeel ook de kappertjes en warm geroosterde hazelnoten.
  3. Pluk en was de kropsla, laat goed uitlekken. Maak een mooie bloem van kropsla in het midden. Verdun de truffelmayonaise met een klein beetje yoghurt of water. Besprenkel de salade met de truffeldressing en tuinkers.
Vorige Krokante Avocado Snackflapjes
Volgende Omelet met groene asperges
Print
250 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Zoeken

Filter