Ontbijtgerecht 2 personen 10-20 minuten * Pannenkoekjes met passiefruit karamelsaus van Mathijs Vrieze TV-kok Mathijs Vrieze maakte speciaal voor ons deze heerlijke bananenpannenkoekjes met passievruchtenkaramelsaus. Om te smullen! Ingredienten: 4 passievruchten 2 eetl. honing 100 gram roomboter snufje grof zeezout Voor de pannenkoekjes: 4 bananen 2 eieren 4 eetl. bloem snufje kaneel (of koekkruiden) Lees meer over het product: Bereiding Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten. Verwarm in een steelpannetje met de honing, boter en een snufje zeezout. Laat de passiefruit karamelsaus zachtjes koken zodat je een mooie donkergele karamelsaus krijgt. Prak de bananen met een vork fijn. Meng hier de eieren, bloem en kaneel doorheen. Verdeel het dikke beslag in kleine porties. Bak de Amerikaanse pannenkoekjes in een beboterde koekenpan op gematigd vuur ongeveer 2 minuten. Keer om en bak de andere kant nog 1 minuut tot ze gaar zijn. Serveer de warme Amerikaanse pannenkoekjes warm direct uit de pan. Snijd er nog wat plakjes banaan bij en bestuif met een beetje kaneel. Schenk er de passiefruit karamelsaus overheen. Eet smakelijk! Bekijk ook de video van Mathijs! Vorige Gebakken sugarsnaps met honing en hazelnoten Volgende Zoete schuimomelet Print 9666 Beoordeel dit recept: Nog geen beoordeling Thema: Pasen Mathijs Vrieze Gerelateerde recepten Vijgenhapje [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Exotische minipavlova's [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] met kumquats en passiefruit [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Omelet met groene asperges [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle]