Omelet met groene asperges Omelet met groene asperges en kaasbrood Een luchtige omelet met gebakken groene asperges is een heerlijk gerecht voor de lunch. Een warm kaasbroodje erbij maakt het helemaal af. 332
Salade rosbief met physalis Salade rosbief met physalis en truffeldressing Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht. 260
Krokante Avocado Snackflapjes Krokante Avocado Snackflapjes In de Aziatische keuken kom je vaak van deze krokante flapjes tegen. De romige vulling van rijpe avocado geeft een bijzondere twist. Misschien... 871
Mango Kip Curry Mango Kip Curry met cashewnoten Deze frisse curry doet je misschien wel denken aan een Thais gerecht. De zoete rijpe mango maakt dit gerecht. Je kunt met de verse rode peper zelf... 323
Vegetarische pompoenstoof Vegetarische pompoenstoof met rozijnen Een heerlijke kruidige stoof van flespompoen en linzen met daarbij friszure yoghurt. De nootachtige smaak van de pompoen combineert heel lekker... 905
Stoofschotel met zoete aardappel Stoofschotel met zoete aardappel Een ouderwets lekkere Hollandse stoof die je kunt maken van rundvlees maar ook van bijvoorbeeld wild zwijn. De zoete aardappelpuree serveer je... 831
Gourmet Pompoenpuree Gourmet Pompoenpuree met gegratineerde kaas en walnoten Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun... 545
Gourmet gebakken avocadopartjes Gourmet gebakken avocadopartjes met paneermeel en zwarte sesam Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun... 625
Gourmet zoete-aardappelblokjes Gourmet zoete-aardappelblokjes met rode ui en olijven Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun je gezonder genieten. Dit gerechtje met zoete aardappel heeft 4 ingrediënten, die samen voor een smaakexplosie zorgen.
Gourmet Aspergetips Gourmet Aspergetips met pijnboompitjes en basilicum Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun je gezonder genieten. Dit gerechtje met aspergetips heeft 4 ingrediënten, die samen voor een smaakexplosie zorgen.
Gourmet Sugarsnaps Gourmet Sugarsnaps met knoflook en kokos Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun je gezonder genieten. Dit gerechtje met sugarsnaps heeft 4 ingrediënten, die samen voor een smaakexplosie zorgen.
Homemade ijstaart Homemade ijstaart met physalis en pitahaya Ja, deze ijstaart lijkt op die van de bekende tv reclame. Maar deze maak je gemakkelijk zelf en dat is veel leuker én lekkerder. Je bouwt de ijstaart op in laagjes en daarvoor gebruiken we flinterdunne chocolade, gemberkoekjes en plakjes physalisbessen.
Cheesecake Cheesecake met krokant filodeeg en tropisch fruit Dit is een cheesecake taart welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed.
Aziatische kipsalade met pomelo Aziatische kipsalade met pomelo Deze salade kun je lauwwarm eten als hoofdgerecht met bijvoorbeeld wat rijst en/of (cassave) kroepoek. De salade is een combinatie van smaken zoet, zuur, bitter, zout en een beetje pit. Hij ziet er prachtig uit met de pink pomelo, maar als je die niet kunt krijgen is ie net zo lekker met een gewone (honey) pomelo.
Geroosterde pompoen met pomelo Geroosterde pompoen met pomelo Dit vegetarische groentegerecht zit vol smaak en kun je eten met (naan)brood of wat couscous. De nootachtige smaak van de pompoen combineert perfect met de romige avocado en de frisse pomelo.