Risotto van parelgort Risotto van parelgort met mangistan Gort is terug van weggeweest. De zachte korrels doen denken aan risotto, ze zitten vol vezels en mineralen. Met de zoete smaken van mangistan, rozijnen en wortel een heerlijke combinatie van tv-kok Mathijs Vrieze. 1851
Moscow mule Moscow mule mocktail met gember en limoen Een Moscow mule is helemaal upcoming, en hard op weg om een blijver te worden in veel cocktailbarren. Deze cocktail is heerlijk fris, maar wel met een pittig randje. Je moet ervan houden, maar sommigen zullen nooit meer zonder kunnen... 2290
Pina molada mocktail Pina molada mocktail met kokos- en limoensap We hebben hier een heerlijke pina molada mocktail die perfect is voor de zomerse avonden waarop je niet kan of wil drinken. Alcoholvrij drinken is... 2266
Virgin tom collins Virgin tom collins Mocktail met passiefruit Dit is een heerlijk frisse mocktail die er ook gelijk heel vrolijk uit ziet door de passievrucht. Ook perfect voor op de ‘VrijMiBo’,... 2186
Paprika-walnotenspread met granaatappel Paprika-walnotenspread met granaatappel van Mathijs Vrieze Een frisse zoete spread met granaatappel voor op brood, bij de borrel of om te dippen. Lekker ook als voorafje bij het eten. 1710
Granaatappel met kip Granaatappel met kip uit de oven De combinatie van kip met het zoete, zure en frisse van granaatappelpitjes is een ware smaaksensatie die je niet vaak tegenkomt. Dit gerecht is... 2618
Kip teriyaki Kip teriyaki met papaya en ananas Deze teriyaki kip is al extra lekker met papaya en ananas, maar geserveerd IN de (baby)ananas wordt het helemaal een feestje om op tafel te zetten! 2057
Kipspiesjes met papaya Kipspiesjes met papaya van de barbecue Heerlijk exotisch op de barbecue! Door de papaya zijn deze spiesjes lekker friszoet en met de ketjap geef je de spiesjes een oosters tintje. 7671
Gegrilde papaya Gegrilde papaya gevuld met yoghurt & fruit Maak je barbecue helemaal af met dit heerlijke gezonde toetje. Je kunt de papaya naar ieders smaak vullen!
Gegrilde aubergine met vijgen en mozzarella Gegrilde aubergine met vijgen en mozzarella Aubergine heeft een klein bittertje wat heel goed combineert met het zoete van de verse vijgen en het romige van (buffel)mozzarella.
Geroosterd brood met vijgen en avocado Geroosterd brood met vijgen en avocado De combinatie van warm knapperig brood met zachte zoete vijg is echt verrukkelijk. Een mooi begin van de dag of lekker als healthy lunch.
Warme vijgen uit de oven Warme vijgen uit de oven met geitenkaas en honing Vijgen met geitenkaas uit de oven zijn niet alleen lekker, maar ze zien er ook altijd leuk uit. Gebruik dit lekkere recept als voorgerecht, nagerecht of hapje bij de borrel.
Rambutansalade Rambutansalade van Mathijs Vrieze De bijzondere zoete smaak van rambutan doet het erg goed in deze frisse salade. Je kunt hem serveren bij vele soorten gerechten.
Zoetzuurkip met rambutan Zoetzuurkip met rambutan van Mathijs Vrieze Veel mensen weten niet hoe ze zelf eenvoudig de lekkerste zoetzuur kip kunnen maken op basis van enkele ingrediënten. Mathijs Vrieze heeft een supergoed recept voor je! De smaakcombinatie met rambutan is super lekker.
Easy crackers met avocado Easy crackers met avocado Deze crackers zijn ideaal voor na je work-out. Je kunt ze op zondag maken, zodat je er de hele week van kan eten. Beleg ze met plakjes avocado en een gepocheerd eitje!