Hollands zoete-aardappelstamppotje Hollands zoete-aardappelstamppotje met andijvie en appel Deze zoete-aardappelstamppot met andijvie, gehaktbal en jus is een oerhollandse stamppot, maar met een twist. Door het gebruik van zoete aardappel en appel is dit stamppotje toch net even anders, met een unieke combinatie van smaken. 2864
Zoete-aardappelpuree Zoete-aardappelpuree met kip, quinoa en pomelo Zet heerlijk en gezond comfort food op tafel met deze puree van zoete aardappel met geplukte kip, geroosterde lente-ui, gepofte quinoa en roze pomelo. Dit lijkt een ingewikkeld gerecht, maar is echt niet moeilijk om te maken. 3313
Sharonfruit Trifle Sharonfruit Trifle met speculaasgranola Deze trifle is echt een verwen-ontbijtje. De heerlijke zelfgemaakte speculaasgranola en het smakelijke sharonfruit vormen met een goede dikke... 3047
Nashipeer saladebowl Nashipeer saladebowl met gemberdressing Dit is een knapperige salade van Mathijs Vrieze met herkenbare Aziatische smaken. Met nashipeer, je weet wel, die appel die naar een sappige peer... 5298
Geroosterde spruitensalade Geroosterde spruitensalade met pomelo, steranijs en kaneel Hou je van spruitjes? Dan is deze salade van diëtiste Silla. met pomelo, geroosterde spruiten, sjalotten, kaneel en steranijs misschien wel... 3356
Pittige Thaise papayasalade Pittige Thaise papayasalade Pittig en smaakvol. Én toch snel klaar. Deze salade van diëtiste Silla kun je zelf zo pittig maken als je wil. Doe er dan gewoon... 3108
Kipcurry met papaya Kipcurry met papaya van Mathijs Vrieze Deze malse kipdij met kerrie, kokosmelk en groenten is heerlijk. Voeg je een sappige zoete papaya toe, dan ontstaat er een unieke smaakbeleving. 4419
Gepocheerde nashipeer met kaneelyoghurt Gepocheerde nashipeer met kaneelyoghurt van Mathijs Vrieze Matthijs pocheert de nashiperen in witte glühwein. Een heerlijk dessert met wat kaneelyoghurt en amandelschaafsel erbij. Bekijk ook de... 5935
Vijgencrumble met pecannoten Vijgencrumble met pecannoten van Mathijs Vrieze Een crumble is een eenvoudig te maken taartje met weinig ingrediënten. Mathijs heeft ervoor gekozen om aan de slag te gaan met zachtzoete verse vijgen. Bekijk de video van Mathijs!
Gemberpannenkoekjes Gemberpannenkoekjes met papayacompote Deze pannenkoekjes maakt Mathijs op basis van yoghurt en verse gember. De combinatie met papaya compote is heerlijk en ze zijn heel snel klaar. Bekijk ook de video van Mathijs!
Blini's met geitenkaasspread Blini's met geitenkaasspread gerookte zalm en limoen Deze zelfgemaakte blini's met gerookte zalm, geitenkaas en limoen zijn een heerlijk borrelhapje voor de Kerst. Het ziet er heel feestelijk uit!
Dragon Swizzle Dragon Swizzle met pitahaya & carambola Deze cocktail is een heerlijk fris welkomstdrankje, en geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Als je ook de vrucht als decoratie gebruikt, maak je zeker weten de blits. De pitahaya ziet er echt super feestelijk uit, dus als je hieraan kunt komen verras je 100% je gasten, tof toch?
Pittige zoete-aardappelsoep Pittige zoete-aardappelsoep met rode peper, gember en limoen Een soepje als start van je Kerstdiner is natuurlijk altijd een succes. Maak er een bijzondere soep van met deze pittig-zoete soep van zoete aardappel.
Witte zoete aardappel uit de oven Witte zoete aardappel uit de oven Met brie en walnoten Dit gerecht is past goed op bijvoorbeeld een luxe borrelplank, of als voor- of bijgerecht bij je Kerstdiner. Kun je geen witte zoete aardappel vinden? Dan kun je natuurlijk een oranje gebruiken!
Zalm in rode biet Zalm in rode biet Met granaatappel en gember Dit gerecht is met zijn prachtige kleur geweldig als hoofdgerecht, bijvoorbeeld bij een feestelijk diner. Lekker samen met wat krieltjes en asperges.