Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Maistortilla

Dafnes maistortilla

met flespompoen & avocado> bekijk het recept
Mathijs

Mathijs' krokante zoete aardappel

met frisse dip> bekijk het recept
Baked Nashi Pears
Nagerecht 4 personen meer dan 60 minuten *

Baked Nashi Pears

van boer Gavin

Dit recept kregen we van onze Chinese boer Gavin. Een simpel maar overheerlijk dessert.  Ook erg lekker met vanille-ijs. Je kunt natuurlijk je eigen karamelsaus maken als je dat wilt.

Ingredienten:

4 nashiperen
1 fles karamelsaus

Lees meer over het product:

Nashipeer

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Schil de nashiperen.
  2. Maak pakketjes met de peren in aluminiumfolie. Plaats de peren in een ovenschaal. Bak 65-75 minuten tot de peren zacht zijn.
  3. Als de peren bijna klaar zijn, warm de karamelsaus even op in de magnetron en doe de saus in een grote kom.
  4. Dip elke peer in de karamelsaus. Als de saus er helemaal afglijdt, laat dan de peren nog tien minuten afkoelen.
    Vorige Physalis Hot Sauce
    Volgende Papayasmoothie
    Print
    798 Beoordeel dit recept:
    Nog geen beoordeling

    Uw naam
    Uw e-mail
    Onderwerp
    Geef uw bericht op ...
    x

    Zoeken

    Filter