Hoofdgerecht 1 persoon 10-20 minuten ** Dafnes Dinnerbowl met zoete aardappel en granaatappel In de keuken met Dafne & Sanne! Een makkelijke en gezonde maaltijd in een bowl met zoete aardappel en zwarte boontjes. Maak het af met limoensap en granaatappel. Dafne: “Na een lange, drukke dag kies ik het liefst voor een gezond gerecht dat snel op tafel staat. Deze dinnerbowl is erg lekker en makkelijk te maken. Ik kies vaak voor zoete aardappel: veel vezels, antioxidanten en vitamine C.” Ingredienten: 1 zoete aardappel in blokjes van 2cm 75 gram zwarte boontjes (blikje) 100 gram spinazie 30 gram granaatappelpitjes ¼ komkommer, in plakjes 1/2 limoen 1 tl chilipoeder 1 tl komijn 1 tl paprikapoeder Olijfolie Peper en zout Lees meer over het product: Bereiding Maak een mengsel van de kruiden met een eetlepel olijfolie. Bak de zoete aardappel met de helft van het kruidenmengsel in de pan tot het gaar is (15 minuten). Laat de zwarte boontjes in een pannetje zachtjes warm worden samen met de andere helft van de kruiden. Verdeel de spinazie, boontjes, komkommer en zoete aardappel over een bowl. Maak het af met het sap van de limoen en de granaatappelpitjes. Vorige Dafnes Pomelo Trifle Volgende Dafnes mangosalade Print 1241 Beoordeel dit recept: Nog geen beoordeling Thema: bij het diner Dafne likes Gerelateerde recepten Flespompoensoep [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] met ui, knoflook en rode peper [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Flespompoen [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] uit de oven [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle] Zoete aardappel [EasyDNNnews:IfExists:SubTitle] uit de oven [EasyDNNnews:EndIf:SubTitle]