vijgenquiche

Miniquiches

met vijgen> bekijk het recept
Mathijs

Feestelijke quiche

met zoete aardappel en groene asperges> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Dafnes Dinnerbowl
Hoofdgerecht 1 persoon 10-20 minuten **

Dafnes Dinnerbowl

met zoete aardappel en granaatappel

In de keuken met Dafne & Sanne! Een makkelijke en gezonde maaltijd in een bowl met zoete aardappel en zwarte boontjes. Maak het af met limoensap en granaatappel.

Dafne: “Na een lange, drukke dag kies ik het liefst voor een gezond gerecht dat snel op tafel staat. Deze dinnerbowl is erg lekker en makkelijk te maken. Ik kies vaak voor zoete aardappel: veel vezels, antioxidanten en vitamine C.”

Ingredienten:

1 zoete aardappel in blokjes van 2cm
75 gram zwarte boontjes (blikje)
100 gram spinazie
30 gram granaatappelpitjes
¼ komkommer, in plakjes
1/2 limoen
1 tl chilipoeder
1 tl komijn
1 tl paprikapoeder
Olijfolie
Peper en zout

Lees meer over het product:

zoete aardappel
granaatappel
limoen

Bereiding

  1. Maak een mengsel van de kruiden met een eetlepel olijfolie.
  2. Bak de zoete aardappel met de helft van het kruidenmengsel in de pan tot het gaar is (15 minuten).
  3. Laat de zwarte boontjes in een pannetje zachtjes warm worden samen met de andere helft van de kruiden.
  4. Verdeel de spinazie, boontjes, komkommer en zoete aardappel over een bowl. Maak het af met het sap van de limoen en de granaatappelpitjes.

Vorige Dafnes Pomelo Trifle
Volgende Dafnes mangosalade
Print
622 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter