vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Easy crackers met avocado
Ontbijtgerecht 1 persoon meer dan 60 minuten ***

Easy crackers met avocado

Van Dafne Likes

Deze crackers zijn ideaal voor na je work-out. Ik maak ze vaak op zondag, zodat ik er de hele week van kan eten. Toen ik ze afgelopen weekend aan het maken was, vroeg mijn vader of ik vetbollen voor de vogels aan het maken was haha. Maar schijnt bedriegt, ze zijn echt lekker!

Ingredienten:

80 g lijnzaad
50 g zonnebloempitten
50 g pompoenpitten
50 g sesamzaad
20 g chiazaad
1 tl tijm
180 ml water
30 g speltbloem
1½ tl zeezout

Lees meer over het product:

Avocado

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten in een grote kom. Laat 30 minuten staan zodat de zaden en pitten vocht opnemen en een plakkerig laagje om zich vormen.
  2. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg het mengsel in het midden.
  3. Leg een vel bakpapier over het mengsel. Druk aan met beide handen en verdeel gelijkmatig over de bakplaat in een rechthoekige vorm. De koek moet ongeveer ½ cm dik worden.
  4. Verwijder het bovenste vel bakpapier en controleer of er geen gaten in de koek zitten. Vul deze anders op met wat van het notenmengsel van de zijkanten.
  5. Bak de crackers in het midden van de oven circa 30 minuten.
  6. Snij, als de plaat net uit de oven komt, in 10 gelijke stukken en laat afkoelen en uitharden.
Vorige Power boost falafel
Volgende Zoetzuurkip met rambutan
Print
692 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter