vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Frambozensorbet
Nagerecht 6 personen *

Frambozensorbet

Romige en verfrissende frambozensorbet met kokosmelk en zoete frambozen.

Ingredienten:

500 gram frambozen
250 ml kokosmelk
1 limoen (uitgeperst)
1-2 eetlepels vanillesuiker
3 eetlepels honing
1 scheut wodka

Lees meer over het product:

Frambozen

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en pureer glad.
  2. Plaats het pureemengsel in de ijsmachine en roer tot het mengsel romig en dik is. Als je van plan bent het mengsel een nacht te laten bevriezen, voeg dan nu een scheut wodka toe (dit zorgt ervoor dat de sorbet niet te hard wordt).
  3. Stop het mengsel in een luchtdichte bak en bewaar het in de vriezer.
Vorige Frambozenpannenkoekjes
Volgende Mousse van rode bessen
Print
376 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter