vijgencrumble

Vijgencrumble

met pecannoten> bekijk het recept
sesamkip

Healthy bowl

met vijgen> bekijk het recept
smoothie

Vijgensmoothie

met kokos> bekijk het recept
Gegratineerde haricots verts
Bijgerecht 2 personen 10-20 minuten *

Gegratineerde haricots verts

met gesmolten kaas

Dit recept van TV-kok Mathijs Vrieze is de eenvoud zelve, maar je likt je vingers erbij af! Deze gegratineerde haricots verts met mozzarella, knoflook, bosui en een snufje komijn is makkelijk te maken en zeer smaakvol.

Ingredienten:

350 gram haricots verts
3 teentjes knoflook
2 stengels bosui
snufje komijn
100 gram geraspte mozzarella

Lees meer over het product:

Haricots

Bereiding

  1. Maak de haricot verts schoon door ze aan één kant schoon te snijden. Leg een aantal boontjes op een rij en snijd de aanzet eraf. Het kromme puntje kun je eraan laten zitten.
  2. Snijd de knoflook en bosui in stukjes. Meng de boontjes met een eetlepel olijfolie en de smaakmakers door elkaar. Rooster in een voorverwarmde heteluchtoven ongeveer 10 minuten.
  3. Bestrooi de boontjes met geraspte mozzarella kaas en een beetje komijnzaad. Gratineer de haricot verts in de oven (eventueel op de grillstand) nog ongeveer 8 minuten of tot de kaas goudbruin is. Serveer direct.
Vorige Soep van paarse zoete aardappel
Volgende Gewokte peulen van Mathijs
Print
363 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter