kipcurry

Kipcurry

met papaya> bekijk het recept
papayataart

Papayataart

met kokosvulling> bekijk het recept
vijgencrumble

Vijgencrumble

met pecannoten> bekijk het recept
Gegrilde asperges op toast
Ontbijtgerecht 2 personen 5-10 minuten ***

Gegrilde asperges op toast

met gepocheerd ei

Ook groene asperges gaan heel goed samen met ei. Voor een heerlijk (paas)ontbijt combineren we geroosterd brood, gegrilde asperges en gepocheerd ei. Hmmm, dat is genieten!

Ingredienten:

2 grote sneden brood
olijfolie
12 groene asperges
1 tl paprikapoeder
2 grote eieren
Parmezaanse kaas

Lees meer over het product:

Groene asperges

Bereiding

  1. Breng een pan water met wat zout aan de kook, draai het vuur laag en laat het water zachtjes koken. Rooster het brood in de broodrooster.
  2. Leg elke snede brood op een bord en bedruppel met olijfolie. Gril de asperges een paar minuten per kant, bestrooi ze met het paprikapoeder en verdeel ze over de sneden geroosterd brood.
  3. Pocheer* ondertussen de eieren 3 minuten in het zachtjes kokende water. Neem ze eruit met een schuimspaan. Laat ze uitlekken en leg ze op de asperges. Rasp de Parmezaanse kaas erover.


Tip: Kijk hier hoe je een eitje pocheert
Vorige Groene-aspergetaart
Volgende Exotisch yoghurt-ontbijtje
Print
3043 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter