nl-NLen-USde-DE
Gevulde pitahaya
Bijgerecht 8 personen 5-10 minuten

Gevulde pitahaya

met exotisch fruit

Deze fruitsalade in een pitahaya van NON-popup is een zomers feestje, om te zien en om te eten!

Ingredienten:

4 pitahaya's
8 physalis
Alle exoten/fruit die je lekker vindt

Lees meer over het product:

Bereiding

  1. Snijd de pitahaya’s over de lengte, en hol ze uit. Het vruchtvlees dat je eruit schraapt, kun je eventueel ook nog gebruiken als vulling.
  2. Vul de pitahaya’s nu met allerlei kleurige exoten en/of ander lekker fruit. Eetbare bloemen zijn ook hele leuke decoratie. Zo is de traditionele fruitsalade toch aardig gepimpt.
Vorig recept Mangosalade
Volgend recept Rode bietenwraps
Print
467 Beoordeel dit recept:
5.0

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter