Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Maistortilla

Dafnes maistortilla

met flespompoen & avocado> bekijk het recept
Mathijs

Mathijs' krokante zoete aardappel

met frisse dip> bekijk het recept
Gevulde pitahaya
Bijgerecht 8 personen 5-10 minuten *

Gevulde pitahaya

met physalis en exotisch fruit

Deze fruitsalade in een pitahaya van NON-popup is een zomers feestje, om te zien en om te eten!

Ingredienten:

4 pitahaya's
8 physalis
Alle exoten/fruit die je lekker vindt

Lees meer over het product:

pitahaya physalis

Bereiding

  1. Snijd de pitahaya’s over de lengte, en hol ze uit. Het vruchtvlees dat je eruit schraapt, kun je eventueel ook nog gebruiken als vulling.
  2. Vul de pitahaya’s nu met allerlei kleurige exoten en/of ander lekker fruit. Eetbare bloemen zijn ook hele leuke decoratie. Zo is de traditionele fruitsalade toch aardig gepimpt.
Vorige Mangosalade
Volgende Rode bietenwraps
Print
179 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter