fruitsalade

Italiaanse Fruitsalade

met vijgen & aardbeien> bekijk het recept
flespompoensoep

Flespompoensoep

met kokosmelk> bekijk het recept
zoeteaardappel

zoete aardappel

uit de oven> bekijk het recept
Gorgonzolasalade
Salade 4 personen 10-20 minuten

Gorgonzolasalade

met blauwe bessen

Een fijne salade met verse blauwe bessen en gorgonzola. De portdressing is heerlijk en brengt de smaken fantastisch samen!

Ingredienten:

200 gram blauwe bessen
250 gram gorgonzola
2 eetlepels pijnboompitten
0,5 stuk andijvie of eikenbladsla
75 gram veldsla

Dressing:
100 ml olijfolie
2 eetlepel rode wijnazijn
4 eetlepels rode port

Lees meer over het product:

Blauwe bessen

Bereiding

  1. Verdeel de gorgonzola in blokjes of grove kruimels.
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan.
  3. Snijd de andijvie in smalle reepjes en schep deze door de veldsla.
  4. Verdeel de sla over borden en verdeel daarover de kaas, blauwe bessen en pijnboompitten.
  5. Giet de dressing erover en presenteer er stokbrood of geroosterd brood bij.
Vorige Trifle met blauwe bessen
Volgende Yoghurtijs met blauwe bessen
Print
832 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter