kipcurry

Kipcurry

met papaya> bekijk het recept
papayataart

Papayataart

met kokosvulling> bekijk het recept
vijgencrumble

Vijgencrumble

met pecannoten> bekijk het recept
Granaatappeltrifle
Ontbijtgerecht 20-30 minuten

Granaatappeltrifle

met kwark en kokosgranola

Kwark en exotisch fruit is een fijne en gezonde manier om je dag te beginnen. Deze trifle maak je met kwark, granaatappel en zelfgemaakte kokosgranola. Heerlijk en gezond als ontbijt maar trouwens ook heel fijn als dessert!

Ingredienten:

1 granaatappel
500 ml magere kwark

Voor de granola:
1 kokosnoot
100 g havermout
20 g pompoenpitten
20 g zonnebloempitten
20 g gemengde noten
1 tl kaneel
snufje zout

Lees meer over het product:

Kokosnoot Granaatappel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Open de kokosnoot. Hak de kokos in stukjes. Hak de noten grof. Meng de kokosstukjes en de noten met de havermout, pompoenpitten en zonnebloempitten. Voeg ook de kaneel en het zout toe en meng door elkaar. Verdeel over een bakplaat.
  3. Bak de granola in circa 12 minuten goudbruin. Schep af en toe even om. Haal vervolgens uit de oven en laat afkoelen.
  4. Open de granaatappel en haal de pitjes eruit.
  5. Schep wat van de kwark in twee glazen. Verdeel er wat granola over. Schep hier wat granaatappelpitjes over. Maak zo laagjes totdat alle ingrediënten op zijn. Eindig met een royale laag granaatappelpitten.
Vorige Dafnes Overnight Oats
Volgende Tropisch kwarkontbijt
Print
2174 Beoordeel dit recept:
3.8

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter