kipcurry

Kipcurry

met papaya> bekijk het recept
papayataart

Papayataart

met kokosvulling> bekijk het recept
vijgencrumble

Vijgencrumble

met pecannoten> bekijk het recept
Groene pestosalade
Salade 2 personen 5-10 minuten *

Groene pestosalade

met sugarsnaps en haricots verts

Een heerlijke groene salade met sugarsnaps, harticots verts, pesto en parmezaanse kaas. Heerlijk als lunch of bijgerecht.

Ingredienten:

100 gr sugarsnaps
100 gr haricots verts
50 gr botersla
4 el pesto
40 gr flakes Parmezaanse kaas
25 gr walnoten

Lees meer over het product:

Sugarsnaps
Haricots

Bereiding

  1. Verwijder de uiteindes van de sugar snaps en indien nodig de draad die dwars over de sugar snap loopt. Snijd de puntjes van de haricots verts.
  2. Blancheer de sugarsnaps en de haricots verts een paar minuten in kokend water en spoel daarna af onder koud water of leg ze in ijswater.
  3. Maak de sla schoon. Leg de blaadjes mooi op twee borden.
  4. Meng de sugarsnaps en haricots verts met de pesto en verdeel over de borden.
  5. Hak de walnoten grof en verdeel over de groente.
  6. Maak af met vlokken Parmezaanse kaas (geraspt kan natuurlijk ook)
Vorige Sesamkip uit de wok
Volgende After work out salade
Print
835 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter