vijgenquiche

Miniquiches

met vijgen> bekijk het recept
Mathijs

Feestelijke quiche

met zoete aardappel en groene asperges> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Herfstsalade
Salade 2 personen 30-40 minuten **

Herfstsalade

met geroosterde flespompoen

Deze vegetarische salade met geroosterde flespompoen, geitenkaas en walnoot is heerlijk in de herfst!

Ingredienten:

400 gr flespompoen
3 tenen knoflook
1 tl tijm
100 gr rucola
100 gr snijbiet
2 eetlepels walnoten
75 gr geitenkaas
scheut olijfolie
1 el honing
1 eetlepel balsamicoazijn
peper en zout

Lees meer over het product:

flespompoen

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Snijd de flespompoen in stukjes. Doe de pompoenblokjes in een ovenschaal en besprenkel met een scheutje olie, peper, zout en wat tijm. Leg de tenen knoflook (in schil) er tussen. Zet de schaal ongeveer 20 tot 25 min in de oven.
  3. Haal de knoflook tenen uit de ovenschaal en haal ze uit de schil. Doe ze in een keukenmachine en mix fijn met een scheutje olie, de honing en 1 eetlepel balsamicoazijn.
  4. Verdeel de rucola en de snijbiet over 2 borden. Verdeel de pompoen over de salade. Kruimel de geitenkaas en walnoten er over. Besprenkel met de zoete knoflook dressing. Serveer de salade lauwwarm.
Vorige Flespompoencrumble
Volgende Dafnes Pink Smoothiebowl
Print
617 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter