vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Kipspiesjes met papaya
Hoofdgerecht 4 personen 10-20 minuten

Kipspiesjes met papaya

van de barbecue

Heerlijk exotisch op de barbecue! Door de papaya zijn deze spiesjes lekker friszoet en met de ketjap geef je de spiesjes een oosters tintje.

Ingredienten:

2 kipfilets
1 papaya (rijp maar niet té rijp)
1 el olijfolie
2 el ketjap
2 el zoete chilisaus
peper en zout

Lees meer over het product:

Papaya

Bereiding

  1. Meng in een kom de olijfolie met de ketjap, chilisaus en peper en zout tot een marinade. Snijd de kip in blokjes (niet te klein) en laat de kip ongeveer 1 a 2 uur afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Snijd de papaya in grote blokjes. Rijg de kipfilet om en om met de papaya aan een sateprikker. Vul net zoveel prikkers als je kip en papaya hebt.
  3. Gril de spiesjes op de barbecue en geniet ervan.
  4. Bij minder weer kunnen ze natuurlijk ook in de grillpan.

Tip:
Heb je papayablokjes over? Maak een heerlijke fruitsalade met mango en ander lekker fruit voor bij de barbecue.
Vorige Gegrilde papaya
Volgende Kip teriyaki
Print
4245 Beoordeel dit recept:
4.4

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter