dinnerbowl

Dinnerbowl

met zoete aardappel en granaatappel> bekijk het recept
sesamkip

Sesamkip

met groene asperges en sugarsnaps> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Linguine cacio e pepe
Hoofdgerecht 4 personen 20-30 minuten *

Linguine cacio e pepe

met peultjes

Dit recept is een variatie op een klassiek pastagerecht met zwarte peper en Pecorino Romano, een pittige schapenkaas. Heel makkelijk om te maken en extra lekker gemaakt met knapperige frisse peultjes! Gebruik voor de pasta linguine, met iets bredere stroken pasta, of gewoon spaghetti, dat kan ook!

Ingredienten:

400 g linguine (of spaghetti)
400 gr peultjes
100 g parmezaan
100 g pecorino
zout en grofgemalen zwarte peper

Lees meer over het product:

Peulen

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de peultjes de laatste 4 minuten mee.
  3. Rasp de parmezaan en de pecorino fijn.
  4. Giet de pasta en de peultjes af en vang het kookwater op. Schep de pasta en de peultjes met ca. 200 ml van het kookwater terug in de pan.
  5. Strooi de kaas over de pasta en peultjes en meng tot een smeuïg geheel.
  6. Schep de pasta in de borden, bestrooi met veel grof gemalen zwarte peper en serveer direct.
Vorige After work out salade
Volgende Bloemkoolrijst met kip en haricot verts
Print
294 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter