dinnerbowl

Dinnerbowl

met zoete aardappel en granaatappel> bekijk het recept
sesamkip

Sesamkip

met groene asperges en sugarsnaps> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Mousse
Nagerecht 4 personen 10-20 minuten *

Mousse

van mango

Een heerlijk zachte mangomousse die makkelijk te maken is. Hiermee scoor je altijd!

Ingredienten:

2 mango’s
3 dl slagroom
eiwit van 2 eieren
3 tl honing
Gehakte pistachenootjes

Lees meer over het product:

Mango

Bereiding

  1. Snijd de mango in blokjes. Pureer de mangoblokjes glad in een keukenmachine of met een staafmixer.
  2. Klop de slagroom. Klop het eiwit tot het stijve pieken vormt. Spatel de mango en honing door 2/3 van de slagroom. Spatel het eiwit door de mangoroom.
  3. Schep de mousse in 4 glazen en zet ze ongeveer een uur in de koelkast om op te stijven.
  4. Garneer met de rest van de slagroom en wat gehakte pistachenootjes.
Vorige Tropische taco's
Volgende Physalisjam
Print
4359 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter