smoothie

Pomelosmoothie

met banaan, kaneel en honing> bekijk het recept
guacamole

Guacamole

klassiek recept voor> bekijk het recept
pompoensoep

Flespompoensoep

met kokosmelk en avocado> bekijk het recept
Marokkaanse tomatensoep
Soepen 8 personen 10-20 minuten **

Marokkaanse tomatensoep

met flespompoen

Kruidige Marokkaanse soep met tomaten en gegrilde flespompoen. Lekker met Turks brood en hummus.

Ingredienten:

5 el rode ui-blokjes
3 el olijfolie
2 el kaneelpoeder
1 tl chilipoeder
2 el komijnzaad
1 blik tomatenblokjes
1/2 gegrilde pompoen
0,5 liter water
3 el bouillonpoeder

Lees meer over het product:

Flespompoen

Bereiding

  1. Fruit de ui in een ruime pan met olijfolie. Wanneer de uitjes gefruit zijn, voeg je de kruiden toe en bak je deze mee voor 2 minuten. Blijf goed roeren anders verbranden de kruiden!
  2. Hierna voeg je alle overige ingrediënten toe in de pan. Laat dit 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Hierna mag je de soep gelijk pureren.
  3. Proeven! En is de dikte van de soep goed?
  4. Op smaak eventueel kruiden toevoegen.
  5. Op het oog eventueel extra water en bouillon toevoegen, als de soep te dik is.

Decoratietip
Decoreer de soep met een kringeltje olijfolie, stukjes gesneden dadel, kikkererwten en pompoenpitten
Vorige Salade met nashipeer
Volgende Pumpkin whoopie pies
Print
3025 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Zoeken

Filter