papayacurry

Kip curry

met papaya> bekijk het recept
mangosalade

Mangosalade

met groene aspergelinten> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
No bake cheesecake
Nagerecht 4 personen 10-20 minuten **

No bake cheesecake

met passiefruitsaus

Wie is er niet dol op. Cheesecake! Deze van TV-kok Mathijs Vrieze hoef je niet te bakken, is lekker vers en snel klaar. Met heerlijke passievruchtensaus.

Ingredienten:

100 gr havermoutkoekjes
35 gr roomboter
200 gr verse roomkaas
125 ml slagroom
1 limoen
2 takjes verse munt
3 passievruchten
4 el suiker

Lees meer over het product:

passiefruit

Bereiding

  1. Doe de havermoutkoekjes in een stevige zak en stamp deze fijn tot kruimels. Smelt de roomboter in een steelpannetje. Roer de koekkruimels door de warme roomboter. Verdeel over 4 glazen.
  2. Klop 125 ml koude slagroom luchtig tot kwarkdikte met 2 eetl. suiker. Roer de roomkaas (op kamertemperatuur) in een schaaltje los met een vork.
  3. Rasp de groene schil van de limoen en hak de blaadjes verse munt fijn. Roer door de roomkaas.
  4. Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Breng het vruchtvlees van de passievruchten in een steelpannetje aan de kook met 2 eetl. suiker erbij. Laat het iets afkoelen in een schaaltje.
  5. Meng de slagroom door de roomkaas. Roer totdat er geen klontjes meer zijn. Doe de luchtige roomkaas in een spuitzak en verdeel over de 4 glazen. Schenk er de passievruchtensaus overheen en laat in de koelkast 2 uur opstijven.

Bekijk ook de video van Mathijs!

Vorige Toast met kumquats
Volgende Rijstepap van kokosnoot
Print
505 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter