vijgencrumble

Vijgencrumble

met pecannoten> bekijk het recept
sesamkip

Healthy bowl

met vijgen> bekijk het recept
smoothie

Vijgensmoothie

met kokos> bekijk het recept
Noedelsoep met peulen en ei
Soepen 2 personen 10-20 minuten *

Noedelsoep met peulen en ei

Hou je van noedelsoep? Probeer dan zeker dit recept van Mathijs Vrieze, met peultjes en een ei. Heerlijke Aziatische smaken met veel verse groenten.

Ingredienten:

150 gram peulen
150 gram paddenstoelen
2 stengels bosui
stukje rode peper
50 gram tauge
2 stengels bosui
500 ml (biologische) kippenbouillon
1 eetl. sojasaus
80 gram noedels
1 ei

Lees meer over het product:

Peulen

Bereiding

  1. Zet twee pannen op het vuur met ruim een halve liter water en breng aan de kook. Kook in de ene pan de noedels beetgaar. Maak in de andere pan de kippenbouillon. Kook het ei gaar in een steelpannetje.
  2. Snijd de puntjes van de peultjes af en snijd ze diagonaal doormidden. Snijd de paddenstoelen in plakjes en de bosui en een stukje rode peper in ringen.
  3. Laat alle smaken samenkomen in de kippenbouillon, voeg eerst de peultjes en paddenstoelen toe en zet het vuur uit. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe. Breng de bouillon op smaak met sojasaus, zout en peper. Garneer met partjes gekookt ei en optioneel verse kruiden zoals peterselie of koriander.
Vorige Aardappelsalade met sugarsnaps
Volgende Gebakken sugarsnaps met honing en hazelnoten
Print
504 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter