smoothie

Pomelosmoothie

met banaan, kaneel en honing> bekijk het recept
guacamole

Guacamole

klassiek recept voor> bekijk het recept
pompoensoep

Flespompoensoep

met kokosmelk en avocado> bekijk het recept
Papaya gevuld met gehakt
Hoofdgerecht 4 personen 30-40 minuten **

Papaya gevuld met gehakt

en papaya-notenrijst

Papaya wordt vaak gevuld met zoetigheid zoals fruit en ijs. Maar ook met een hartige vulling is ‘ie heel lekker! Neem rundergehakt, een beetje chilipeper, je favoriete noten en je hebt een plaatje als gerecht.

Ingredienten:

2,5 papaya
350 gr rundergehakt
Gehaktkruiden
1 ei
1 limoen
Zout
1 chilipeper
Notenrijst
Handje cashewnoten

Lees meer over het product:

Papaya

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de chilipeper open, verwijder de pitjes en snij de chilipeper fijn.
  3. Mix het gehakt, het ei, gehaktkruiden, zout en de helft van de gesneden chilipeper door elkaar. Rul het gehakt tot het mooi bruin van kleur is.
  4. Halveer 2 papaya's en verwijder alle pitten. Besprenkel de binnenkant van de papayahelften met limoensap. Leg de papaya's in een ovenschaal en vul ze met het gehakt.
  5. Gaar de papaya’s ongeveer 30 minuten in de oven. Kook ondertussen de notenrijst gaar, zoals staat aangegeven op de verpakking.
  6. Snij een halve (of een hele als je dat wilt) papaya in fijne stukjes en meng deze door de rijst. Strooi over de rijst ook nog wat cashewnoten.
  7. Serveer de rijst bij de papaya's en eet smakelijk!
Vorige Herfstsalade met vijgen
Volgende Frisse rambutansalade
Print
1078 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Zoeken

Filter