vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Rode-bessentaart
Taarten 10 personen & meer meer dan 60 minuten **

Rode-bessentaart

Deze krokante taart met rode bessen en kokosmeringue is een heerlijke manier om rode bessen te gebruiken bij het bakken.

Ingredienten:

Deeg:
200 gram bloem
snufje zout
120 gram boter
125 gram witte suiker
1 ei

Meringuevulling:
3 eiwitten
125 gram witte suiker
100 gram gedroogde kokos
600 gram rode bessen

Lees meer over het product:

Rode bessen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160° C.
  2. Meng in een middelgrote kom bloem, boter, suiker, eieren en snuifje zout tot een deeg. Bewaar het deeg in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Deeg uitrollen tot een rechthoek van ongeveer een 20x24cm en plaats het deeg op een bakplaat.
  4. Bak gedurende 25 minuten, het deeg goudgeel. Haal het deeg uit de oven en laat iets afkoelen. Zet intussen de oven naar 150° C.
  5. Klop de eiwitten in een middelgrote kom stijf ter voorbereiding van de vulling. Voeg suiker toe en klop 5 minuten.
  6. Meng de kokos erdoor. Voeg de rode bessen toe en lepel het mengsel op de lichtjes gekoeld korst. Smeer het mengsel gelijkmatig uit op de korst.
  7. Bak in de oven gedurende 30 minuten, tot de bovenkant licht gebruind is.
Vorige Smoothie van rode bessen
Volgende Trifle met blauwe bessen
Print
432 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter