nl-NLen-USde-DE
Romige spaghetti
Hoofdgerecht 6 personen 50-60 minuten **

Romige spaghetti

met groene asperges

Heerlijke romige spaghetti met kruidige groene asperges!

Ingredienten:

400 g spaghetti
175 gr roomkaas
500 g groene asperges
2 teentjes look (fijngehakt)
2 koffielepel olijfolie
200 ml kippenbouillon

Lees meer over het product:

Groene asperges

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verwijder het onderste derde van de asperges en snij ze in stukken van ongeveer 10 cm.

Bak de asperges en de knoflook 3 a 4 minuten in zeer hete olie in een pan en zet opzij.

Verwarm de kippenbouillon in een pan, voeg de roomkaas toe en laat op een laag vuur smelten. Voeg de groenten en de spaghetti toe, warm eventjes op en dien op.
Vorig recept Gepofte zoete aardappel
Volgend recept Dafnes herstelsalade
Print
4946 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter