vijgenquiche

Miniquiches

met vijgen> bekijk het recept
Mathijs

Feestelijke quiche

met zoete aardappel en groene asperges> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Romige spaghetti
Hoofdgerecht 6 personen 50-60 minuten **

Romige spaghetti

met groene asperges

Heerlijke romige spaghetti met kruidige groene asperges!

Ingredienten:

400 g spaghetti
175 gr roomkaas
500 g groene asperges
2 teentjes look (fijngehakt)
2 koffielepel olijfolie
200 ml kippenbouillon

Lees meer over het product:

Groene asperges

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verwijder het onderste derde van de asperges en snij ze in stukken van ongeveer 10 cm.
  2. Bak de asperges en de knoflook 3 a 4 minuten in zeer hete olie in een pan en zet opzij.
  3. Verwarm de kippenbouillon in een pan, voeg de roomkaas toe en laat op een laag vuur smelten. Voeg de groenten en de spaghetti toe, warm eventjes op en dien op.
Vorige Gepofte zoete aardappel
Volgende Dafnes herstelsalade
Print
4168 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter