fruitsalade

Italiaanse Fruitsalade

met vijgen & aardbeien> bekijk het recept
flespompoensoep

Flespompoensoep

met kokosmelk> bekijk het recept
zoeteaardappel

zoete aardappel

uit de oven> bekijk het recept
Stamppot met avocado en sugarsnaps
Hoofdgerecht 2 personen 20-30 minuten **

Stamppot met avocado en sugarsnaps

Een verrassend stamppotje met avocado en sugarsnaps van Mathijs Vrieze. Dit vegetarische gerecht past in een gezond voedingspatroon. Eventueel kun je ook een stukje witvis, zalm of kip erbij bakken. Je kunt de cashewnoten dan weglaten.

Ingredienten:

400 gram kruimige aardappelen
scheutje volle melk
klontje roomboter
snufje nootmuskaat
1 avocado
1 el verse peterselie
150 gram sugarsnaps
enkele cherrytomaten
150 gram cashewnoten

Lees meer over het product:

Avocado
Sugarsnaps

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook de aardappelen in water met een snufje zout. Giet af zodra ze gaar zijn en laat daarna uitdampen.
  2. Verwarm in een steelpannetje 150 ml melk, een snufje nootmuskaat en een klontje boter. Meng de warme melk door de puree.
  3. Prak de avocado met een vork door de puree. Breng op smaak met gehakte peterselie en een snufje zout en peper.
  4. Haal de sugarsnaps af. Houd ze heel, of snijd ze in kleine stukjes. Roerbak in een scheutje olijfolie in de koekenpan op hoog vuur. Bak ze beetgaar. Bak ook nog even de cashewnoten en gehalveerde cherrytomaten mee.
Vorige Gele curry met flespompoen en sugarsnaps
Volgende Bananencakejes
Print
193 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter