kipcurry

Kipcurry

met papaya> bekijk het recept
papayataart

Papayataart

met kokosvulling> bekijk het recept
vijgencrumble

Vijgencrumble

met pecannoten> bekijk het recept
Sweet Potato Souffle
Bijgerecht 4 personen 40-50 minuten *

Sweet Potato Souffle

van Boer Cindy uit de VS

Onze boer Cindy gaf ons dit heerlijke typisch Amerikaanse bijgerecht dat vooral met Thanksgiving op tafel staat. Het is een zoete aardappelpuree met suiker, boter, melk en ei met daar bovenop een topping met pecannoten, uit de oven. Pas het recept aan naar jouw smaak - als een echte "Southern Chef".

Ingredienten:

600 gram gebakken en gepureerde zoete aardappel
2 geklopte eieren
suiker
60 gram boter
240 ml melk
2 theelepels vanille-extract

Topping:
150 gr fijngehakte pecannoten
200 gr bruine suiker
65 gr bloem
Gesmolten boter

Lees meer over het product:

Zoete aardappel

Bereiding

  1. Vet een ovenschaal in met boter. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Meng de ingrediënten voor de soufflé. Giet in de ovenschaal.
  3. Mix de ingrediënten voor de topping. Verdeel over de zoete aardappelpuree.
  4. Bak in de oven voor 30 minuten of totdat het gerecht goudbruin is.
Vorige Pitahayasalade
Volgende Butternut Bake
Print
3119 Beoordeel dit recept:
5.0

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter