papayacurry

Kip curry

met papaya> bekijk het recept
mangosalade

Mangosalade

met groene aspergelinten> bekijk het recept
Dafne

Dafnes flespompoensoep

met kokosmelk & avocado> bekijk het recept
Witte zoete aardappel uit de oven
Bijgerecht 4 personen 20-30 minuten *

Witte zoete aardappel uit de oven

Met brie en walnoten

Dit gerecht is past goed op bijvoorbeeld een luxe borrelplank, of als voorgerecht bij je Kerstdiner.

Kun je geen witte zoete aardappel vinden? Dan kun je natuurlijk een oranje gebruiken!

Ingredienten:

2 witte zoete aardappels
120 gr brie
30 gr walnoten (gekruimeld)
Honing
Peper en zout naar smaak

Lees meer over het product:

Zoete aardappel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden, en zet een ovenschaal klaar.
  2. Was ondertussen de aardappels, en dep ze ook weer goed droog. Snijd ze over de lengte doormidden, en snijd ook een stukje van de bolle kant. Dit zorgt ervoor dat de aardappel een plat stukje heeft aan de bolle kant, en dus goed blijft liggen.
  3. Rooster de aardappels alvast een kwartier in de oven.
  4. Snijd plakken brie en leg deze op de aardappel, met daaroverheen de verkruimelde walnoten. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe naar smaak.
  5. De aardappels mogen nog ongeveer 8 minuten in de oven, zodat de brie lekker een beetje gesmolten is.

Dit gerecht is het lekkerst als het warm wordt geserveerd.
Vorige Zalm in rode biet
Volgende Pittige zoete-aardappelsoep
Print
290 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter