vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Yoghurtijs met blauwe bessen
Nagerecht 4 personen meer dan 60 minuten **

Yoghurtijs met blauwe bessen

Makkelijk te maken yoghurtijs met blauwe bessen voor een heerlijk dessert.

Ingredienten:

500 gram blauwe bessen
3 el citroensap
100 gram suiker
3 dl yoghurt
2 dl slagroom
wafeltjes voor garnering

Lees meer over het product:

Blauwe bessen

Bereiding

  1. Houd 50 gram bessen apart voor garnering. Pureer de bessen met de staafmixer of in een blender.
  2. Meng de bessenpuree met citroensap, suiker en yoghurt. Klop de slagroom half stijf en schep deze door het bessen-yoghurtmengsel.
  3. Schenk het mengsel in een ruime schaal of diepvriesdoos en laat deze een half uur bevriezen.
  4. Schep het ijs daarna door, om de vorming van grove ijskristallen te voorkomen. Herhaal dit na 1 uur en laat het ijs minimaal 3 uur bevriezen.
  5. Serveer bolletjes ijs gegarneerd met blauwe bessen en wafeltjes.
Vorige Gorgonzolasalade
Volgende Bramensmoothie
Print
336 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter