vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Zoete aardappelchips
Snacks & hapjes 6 personen 30-40 minuten *

Zoete aardappelchips

met guacamole

Een heerlijke snack voor alle momenten! Gezonde chips van zoete aardappel met guacamole van avocado.

Ingredienten:

Zoete aardappelchips
1 zoete aardappel
olijfolie
paprikapoeder

Guacamole
4 avocado’s
1 teentje knoflook
1 peper
1 sjalotje
1 rode ui
2 tomaten

 

Lees meer over het product:

Zoete aardappel Avocado

Bereiding

Zoete aardappelchips
  1. Was de zoete aardappel en snijd hem in dunne plakjes.
  2. Leg de plakjes op een bakplaat (eventueel bekleed met bakpapier) en dep met een keukenrol op elk plakje wat olijfolie. Bestrooi de plakjes met paprikapoeder.
  3. Bak de chips 10 minuten op 180°C. Draai dan alle chips om en bak nog 20 minuten op 135°C.
  4. Eet de chips wel meteen op, anders worden ze weer zacht.

Guacamole
  1. Lepel de avocado’s uit en verwijder de pit, prak ze vervolgens door elkaar in een kom.
  2. Snijd de tomaten, sjalot en peper in blokjes en schep dit door de geprakte avocado’s.
  3. Pers als laatste een teentje knoflook en roer dit door de guacamole.
Vorige Zoete aardappelfrietjes
Volgende Dafnes Mexican bowl
Print
8879 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter