vruchtensap

Vruchtensap

met physalis & passiefruit> bekijk het recept
frambozensorbet

Frambozensorbet

met kokosmelk> bekijk het recept
passiefruitsalade

Groene salade

met passiefruitdressing> bekijk het recept
Borrelhapje
Snacks & hapjes 4 personen 30-40 minuten **

Borrelhapje

met zoete aardappel

Een supersimpele maar o zo lekkere snack met zoete aardappel! Heerlijk als voorgerecht, amuse of borrelhapje.

Ingredienten:

1 grote Discovered zoete aardappel
2 eetlepels olijfolie
2 tomaten
2 plakjes kipfilet
1 handjevol spinazie
2 mozzarellabolletjes
Eventueel een klein beetje barbecuesaus

Lees meer over het product:

zoete aardappel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Snijd de Discovered zoete aardappel in 4 dikke plakken (met schil).Doe 2 eetlepels olijfolie in een bakje en dip de zoete aardappelplakken aan beide kanten er even in.
  3. >Leg 4 plakken zoete aardappel op een bakplaat. Snijd de tomaten in 4 plakjes en leg op elke schijf zoete aardappel een plak tomaat op de bakplaat. Verdeel de plakjes kipfilet over de 4 tomaten.Doe vervolgens op alle plakjes kipfilet een klein beetje spinazie.
  4. Snijd de 2 mozzarellabolletjes door tweeën en leg dit bovenop de spinazie. Als je het lekker vindt, kun je een klein beetje barbecuesaus over de mozzarella heen druppelen.
  5. Steek eventueel een prikker door de gerechtjes heen voor extra stevigheid.
  6. Schuif de bakplaat in de oven en zet de timer op 30 minuten. Als de zoete aardappelschijven zacht zijn, zijn de gerechtjes klaar.
Vorige Sharonfruitjam
Volgende Soufflé
Print
7170 Beoordeel dit recept:
Nog geen beoordeling

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x

Zoeken

Filter